alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : DYNER, LUIS [Author]
References found : 3 [refine]
Displaying: 1 .. 3   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 3
select
to print
 Dyner, Luis et al. Composición centesimal y contenido de minerales de harinas de sorgo blanco utilizadas en productos de consumo general y en productos libres de gluten. Diaeta, Set 2017, vol.35, no.160, p.16-21. ISSN 1852-7337


   2 / 3
select
to print
 Greco, Carola Beatriz et al. Comparación del aporte de vitamina A en leche materna y alimentos complementarios en la dieta de lactantes de 6 meses de Jujuy y Buenos Aires. Arch. argent. pediatr., Oct 2014, vol.112, no.5, p.439-442. ISSN 0325-0075


   3 / 3
select
to print
 Dyner, Luis et al. Contenido de calcio, fibra dietaria y fitatos en diversas harinas de cereales, pseudocereales y otros. Acta bioquím. clín. latinoam., Set 2016, vol.50, no.3, p.435-443. ISSN 0325-2957


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information