SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
vol.28 issue131Let's Talk about Food SovereigntyProductive chains and food availability in Argentina author indexsubject indexarticles search
Home Pagealphabetic serial listing  

Services on Demand

Journal

Article

Indicators

  • Have no cited articlesCited by SciELO

Related links

  • Have no similar articlesSimilars in SciELO

Share


Diaeta

On-line version ISSN 1852-7337

Abstract

ABAJO, Valeria; FIGUEROA, Elina; PAIVA, Mercedes  and  OHARRIZ, Elida. Derecho a la Alimentación. Diaeta [online]. 2010, vol.28, n.131, pp.20-26. ISSN 1852-7337.

En abril de 2009 se conformó en la Asociación Argentina de Dietistas y Nutricionistas Dietistas el Grupo de Estudio sobre Soberanía Alimentaria, constituido por un grupo de licenciados en nutrición con interés en el tema. Como primer objetivo, el Grupo se propuso estudiar tres temas: "el Derecho a la Alimentación", "la Producción y Disponibilidad de alimentos en Argentina" y "la Canasta Básica de Alimentos". En el presente artículo se expone un resumen de los avances en el primer tema mencionado.

Keywords : Soberanía Alimentaria; Derecho a la Alimentación; Argentina.

        · abstract in English     · text in Spanish     · Spanish ( pdf )

 

Creative Commons License All the contents of this journal, except where otherwise noted, is licensed under a Creative Commons Attribution License