SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
vol.28 número131Hablemos de Soberanía AlimentariaCadenas productivas y disponibilidad de alimentos en Argentina índice de autoresíndice de materiabúsqueda de artículos
Home Pagelista alfabética de revistas  

Servicios Personalizados

Articulo

Indicadores

  • No hay articulos citadosCitado por SciELO

Links relacionados

  • En proceso de indezaciónCitado por Google
  • No hay articulos similaresSimilares en SciELO
  • En proceso de indezaciónSimilares en Google

Bookmark


Diaeta

versión On-line ISSN 1852-7337

Resumen

ABAJO, Valeria; FIGUEROA, Elina; PAIVA, Mercedes  y  OHARRIZ, Elida. Right to Food. Diaeta [online]. 2010, vol.28, n.131, pp. 20-26. ISSN 1852-7337.

In April 2009, was formed in the Argentina Association of Dieticians and Nutritionists Dietitians the Study Group on   Food Sovereignty, established by a group of graduates in nutrition with interest in the subject. As a first objective, the Group was to examine three issues: "The Right to Food", "Production and Availability of food in Argentina" and "Basic Food Basket." This article is a summary of progress on the first topic mentioned.

Palabras llave : Food Sovereignty; Right to Food; Argentina.

        · resumen en Español     · texto en Español     · pdf en Español