SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
vol.28 número131Cadenas productivas y disponibilidad de alimentos en Argentina índice de autoresíndice de materiabúsqueda de artículos
Home Pagelista alfabética de revistas  

Servicios Personalizados

Articulo

Indicadores

  • No hay articulos citadosCitado por SciELO

Links relacionados

  • En proceso de indezaciónCitado por Google
  • No hay articulos similaresSimilares en SciELO
  • En proceso de indezaciónSimilares en Google

Bookmark


Diaeta

versión On-line ISSN 1852-7337

Resumen

ANTUN, Cecilia; GRACIANO, Andrea  y  RISSO PATRON, Verónica. Basic Food Basket. Diaeta [online]. 2010, vol.28, n.131, pp. 32-34. ISSN 1852-7337.

In April 2009, the Argentina Association of Dietitians and Nutritionists-Dietitians formed the Study Group on Food Sovereignty, made up of graduates in Nutrition having an interest in the subject. As a first objective, the Group decided to study three subjects: "The Right to Food", "Production and Availability of Food in Argentina" and "Basic Food Basket." This article is a summary of the progress made on the third subject mentioned.

Palabras llave : Food sovereignty; Basic Food Basket; Argentina.

        · resumen en Español     · texto en Español     · pdf en Español