SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
vol.29 issue136Variables related to the quality of care nutritional consulting and perception of success in treatments for body weight control author indexsubject indexarticles search
Home Pagealphabetic serial listing  

Services on Demand

Journal

Article

Indicators

  • Have no cited articlesCited by SciELO

Related links

  • Have no similar articlesSimilars in SciELO

Share


Diaeta

On-line version ISSN 1852-7337

Abstract

WITRIW, AM. Valoración del consumo de masas orgánicas durante la actividad deportiva. Diaeta [online]. 2011, vol.29, n.136, pp.7-9. ISSN 1852-7337.

La valoración del consumo de masas orgánicas y el gasto energético originados durante determinados eventos, ha sido realizada mediante la aplicación del método de balance diseñado por Newburgh LH y cols. modificado por Gilder H y cols. Dicho método es propuesto para ser aplicado en eventos deportivos de carácter individual tales como, maratón, ciclismo y tenis. El mismo ha sido validado a través de calorimetría indirecta. Se detallan las fórmulas en formato excell para su aplicación.

Keywords : Consumo de masas orgánicas; Eventos deportivos.

        · abstract in English     · text in Spanish     · Spanish ( pdf )

 

Creative Commons License All the contents of this journal, except where otherwise noted, is licensed under a Creative Commons Attribution License