SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
vol.29 número136Variables relacionadas con la calidad de atención de la consulta nutricional y percepción del éxito en el tratamiento para el control del peso corporal índice de autoresíndice de materiabúsqueda de artículos
Home Pagelista alfabética de revistas  

Servicios Personalizados

Revista

Articulo

Indicadores

  • No hay articulos citadosCitado por SciELO

Links relacionados

  • No hay articulos similaresSimilares en SciELO

Compartir


Diaeta

versión On-line ISSN 1852-7337

Resumen

WITRIW, AM. Evaluation of organic mass consumption during sports activity. Diaeta [online]. 2011, vol.29, n.136, pp.7-9. ISSN 1852-7337.

The evaluation of organic mass consumption and energy expenditure incurred during certain events was carried out by applying the balance method designed by Newburgh LH and modified by Gilder H. This method is proposed to be applied in individual sporting events such as marathons, cycling and tennis. The method has been validated by means of indirect calorimetry. The formulas are detailed in excel format.

Palabras clave : Organic mass consumption; Sporting events.

        · resumen en Español     · texto en Español     · Español ( pdf )

 

Creative Commons License Todo el contenido de esta revista, excepto dónde está identificado, está bajo una Licencia Creative Commons