SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
números disponíveisvol.27 número1vol.27 número3 índice de autoresíndice de materiabúsqueda de artículos
Home Pagelista alfabética de revistas   RSS

Biocell
versión impresa ISSN 0327-9545versión On-line ISSN 1667-5746

 

Tabla de contenido
Biocell v.27 n.2 Mendoza abr./ago. 2003

 Review
  
 ·  Role of mast cells in gastrointestinal mucosal defense
Penissi, Alicia; Rudolph, María; Piezzi, Ramón

        · resumen en Inglés     · texto en Inglés     · Inglés ( pdf )
  
 Original Articles
  
 ·  Effect of sugars on the association between cowpea vicilin (7S storage proteins) and fungal cells
Rose, T.L.; Gomes, V.M.; Da Cunha, M.; Fernandes, K.V.S.; Xavier-Filho, J.

        · resumen en Inglés     · texto en Inglés     · Inglés ( pdf )
  
 ·  Fine structural study of the red seaweed Gymnogongrus torulosus (Phyllophoraceae, Rhodophyta)
Estevez, José M.; Cáceres, Eduardo J.

        · resumen en Inglés     · texto en Inglés     · Inglés ( pdf )
  
 ·  Proteoglycans production by aortic vascular smooth muscle cells from hypertensive rats
Risler, Norma; Castro, Claudia; Cruzado, Montserrat; González, Susana; Miatello, Roberto

        · resumen en Inglés     · texto en Inglés     · Inglés ( pdf )
  
 ·  Defense reactions of Dermatobia hominis (Diptera: Cuterebridae) larval hemocytes
Faraldo, Ana Carolina; Lello, Edy

        · resumen en Inglés     · texto en Inglés     · Inglés ( pdf )
  
 ·  Micropropagation of Ilex dumosa (Aquifoliaceae) from nodal segments in a tissue culture system
Luna, C.; Sansberro, P.; Mroginski, L.; Tarragó, J.

        · resumen en Inglés     · texto en Inglés     · Inglés ( pdf )
  
 ·  Apoptogenic effect of the lipophilic o-naphthoquinone CG 10-248 on rat hepatocytes: light and electron microscopy studies
Lopez, Lidia M.; Dubin, Marta; Carrizo, Patricia H.; Burgos, Mario H.; Pellegrino de Iraldi, Amanda; Stoppani, Andrés O. M.

        · resumen en Inglés     · texto en Inglés     · Inglés ( pdf )
  

Creative Commons License Todo el contenido de esta revista, excepto dónde está identificado, está bajo una Licencia Creative Commons